Aselkevser21 mrblar bişey sormak istiyorum biz sosyal yardıma başvurduk sonra eve bakmaya daha doğrusu soru sormaya geldiler acaba ne zaman sonuç çıkar yada eve geldikleri için başvurum onaylanırmı acaba bilen varmı teşekkür ederim
Aselkevser21 aniden geldiler gerçi bi kişiydi hiç sorun drğil gelmesi ama acaba ev ziyaretine gidenin onaylanmış mı onu merak ettim 😊🙏
iki_prens_annesi Aselkevser21 ewe gelip onaylanmaz cnm durumuna falan bakarlar uygnsa iki uc hafta icinde cvp gelir ara ara e dewletten kontrol edin veya arayipda ogrenebilirsn
Irmakefe Kızlar bişey sorucam şimdi benim kuzen Kasım ayını zamlı almış bugün girmiş e devletine normalde 1.400 almış ama toplam ödenecek tutar 950 yaziyomus yani bu diğer aylar içinmi ödenecek olan tutar oluyo acaba sizlerde yaziyomu böyle bişey bilgisi olan varsa yazabilir mi
cokderdimvarcook Irmakefe hayır çocuk parası ıcın verilen parayı 900 lira olarak okuduğunuz kısıma yazmıyorlar ,sadece aldığı sosyal desteği Yazıyorlar ,oyuzden öyle görünüyor,mayısa kadar bu sekılde devam edecek ödemeler daha baya alır yani işallah
Irmakefe cokderdimvarcook çok teşekkür ederim inşallah alır yaa eşi kronik böbrek hastası falan e iki cocuguda okuyor Rabbim herkese yardım etsin