Annecik34 İnstagramdan dolandırılan var mı anneler, varsa hesap isimlerini verir misiniz burda herkes bilsin alışveriş yapmasın ifşalayalım sosyal medyada.
BihterZiyagil_ Annecik34 Instagramın %90 ı dolandırıcı hangi birinin ismini verelim. Dikkat etmeniz gereken bazı şeyler var mesela yoruma kapalıysa kesin dolandırıcıdır
Naturall Annecik34 Durunun bandanaları mı ne var Burada bir çok kadının ağzı yandı çirkefte bir kadınmış Zaten instagram da bu hesap hakkında yazıyor orada önceki kullanıcı adları yazıyor eğer kullanıcı adını çok değiştirmiş ise kesin dolandırıcı
Cherryblossom Annem bir sey begenmişti sipariş ettim kısa bir süre sonra dolandırıldıgımı anladim annem de yazık bekliyor ne zaman gelir diye hastaydı zaten.. kısa bir süre gecti annem vefat etti parasi onemli degil ama o kadar içim yanıyor ki hala Allah bin misliyle sorsun onlara da butik adını bile hatırlamıyorum. Takipci sayısına bakarak alisveris edilmemesini tavsiye ediyorum
Deletedmom_58 Yorumların kısıtlamasından,resmin kalitesizliginden, Beğeni sayısı ile takipçi sayısı arasındaki farkından ve hesap açıldı açılalı kaç kez isim değişmiş birbiri ile alakalı isimler mi değiller mi ordan anlıyorum 🥰
irinasofia Mutfakdelisi01 bunun kadar iyi dolandırıcı yok o kadar kişiyi mağdur ettiler hala nasıl kapanmıyor o sayfa anlamıyorum şikayet var sayfasına bakın dolu sikayet bı kaç isimle daha satış yapıyorlar iyi para kırdı s*refsizler