Elisa_06 Kızlar ek gıdaya başlayacağız 3 gün kuralına uyup verecegim her şeyi, yoğurt hariç ilk zamanlar neler yapabilirim ve ne kadar verebilirim. Yoğurdu da günde kaç kez vereyim?
Noriye Elisa_06 ben kabakla başladım havuç brokoli ama hemen kabul etmiyorlar süreç zor insallah kolay adapte olursunuz sebze yoğurt meyve olarak ilerledim şimdi hastalıktan ek gıda reddi var bakalım cnm bnmki ona skkn bol şans çiçeğim 🫶 kimisi 3 gün kuralına uymuyor yanı çokda kasmamak lazım dün bir hemşire arkadaşım sesimi 6 aydan sonra ne yediysem verdim dedi kural mural yapmadım dedi bunu diyen sağlıkçı bazen biz eleyip skyrz sonra yemiyorlar sanki 🤷♀️Neyse dertleştim 😂🫶
Elisa_06 Noriye Öncelikle teşekkür ederim yorumun için canım 💜 Ben çok pimpirikli biriyim ondan nasıl olacak napıcam durmadan düşünürüm 😂 Haklısın çokta kasmamak lazım ay hele sağlık ocağının verdiği ek gıda listesinde 6 ay da meyve suyu verin diyorlar halbuki erken verilmemesi gerekiyormuş yani onlarin verdikleri liste bile Bi tuhaf 😂
Acremine Benım kızım 9.ay 10 günlük hiç 3 gün kuralına uymadım valla ama ilk bi kaşık yogurt sora kabak havuc patates elma suyu vs öyle birer kaşık başladım sora pürelere geçtik şimdi evde yaptıgım yemektende veriyorum ona özel yaptıgımda oluyo