ceren_1116 Of kızlar delirmek üzereyim.Ne memede uyuyor ne kucakta ne sallanarak saat 7 den beei uyutmaya çalışıyorum çok yoruldum çıldırıyorum ya ne yapıcam ne zaman geçecek bu uyku gerilemesi off
Busram14 ceren_1116 aynı şeyi yaşadım 2 hafta önce deliriyordum. Bizimki kolikten kalma fön makinasyla uyuyordu o da fayda etmedi kolik bitince korkmaya başladı yüksekmseslerden . Şimdi beyaz gürültü açıyorum kundak şapkayla gözünü kapatıyorum yine direnıyor ama belli süre sonra mis pes edioyo 15 dk da uyuyo kalıyor dene bi
Oglum6ask Bizde 4 aylık 23 günlük aynı sorunlar var uykuya direniş vardı dün bi dışarı çıktık sabah 8 de akşam 10 bucukta döndüm işlerim vardı arabada bi güzel uyudu uyku saatlerinde uyudu dışarda 😬😂 şimdi bugün nasıl geçer bilmiyorum kaçsammı dışarı 😁😁
ceren_1116 Busram14 her şeyi denedim en son ayakta kafasını sarsmadan hafif zıplarak uyudu 2 gündür bu şekilde
Busram14 ceren_1116 evet aynı durumu keşfettm ole uyuyor ama direniyor yine de en sonunda pes edıyor da ben de bittiyorum ainir gelıyor