O1Anne Hilalgunes bir saattie kızımı beslemekle uğraşıyorum bi türlü ne meme emito ne de mama çok yoruldum artık bebek açken nasıl emmez ya aklım almıyor 😢 üzülüyorum aç aç uyutuyor um şimdi hiçbişekilde emmedi 🥺
gkbyza Hilalgunes emzirmeden önce göğsümü sütle yıkıyorum tabiri caizse 😅 pompa da kullanıyorum biraz tazyikli gibi geliyor süt
Hanim58 Biberon kullanıyor musunuz ? Kullanmıyorsanız süt tazyikli gelebilir ondan rahatsız olabilir yada gazı başlamıştır
Hilalgunes lanadelmiyav anlamadım valla moralim çok bozuk iki üç dakika emiyo sonra ağlamaya başlıyor ağladığı için boğazına gidiyor
Hanim58 Biberon kullanırsanız meme reddi başlar …gereksiz sağım yaparsanız (pompa ile ) süt tazyiki de artar…elle sağım yada mochi kullanın biraz tazyik azalır ise rahat emer Hilalgunes
lanadelmiyav Hilalgunes emzirmeden hemen once sutunuzu biraz sagin. Merak etmeyin zamanla usul usul saatlerce emmeyi ogreniyorlar🥲
Hilalgunes lanadelmiyav günde iki kere mama veriyorum acaba biberona mi alıştı meme reddi yapıyor çok mutsuzum
O1Anne Hilalgunes bende mama veriyorum ama mamayıda aynı şekilde yemiyo meme reddiyle alakalı değildir bence 😟
O1Anne Hilalgunes Ayn canım yalnız değilsin meme düşkünü bebeklere o kadar özeniyorum ki keşke benim kızda emse doysa diyorum