oglumubeklerken Benisahtesevme2 merhaba 🥰 daha önce yatak linkinizi atmıştınız hemen favlamıştım, bende bu sıralar arayış içindeyim de acaba yatağı sipariş verdikten sonra teslimat ve kurulumu nasil oldu biraz bilgilendirir misiniz 🌺
Benisahtesevme2 oglumubeklerken kuzum teslımat hemen olmustu dıye hatırlıyorum bır sıkıntı yasamadık şarjlı matkap olsın yeterlı basıt kurulumu
oglumubeklerken Benisahtesevme2 ha kendiniz kurdunuz yani 🥰 çok teşekkür ederim 🌺 bizde henüz mobilyacılara mağazalara falan bakmadık ama baktığımızda çok yüksek fiyatlar çıkarsa diye sizin linki görünce favlamıştım onun için öğrenmek istedim çok teşekkür ederim 💐
elizabeth anonimhanim_ yaa anladım tamam çok teşekkür ederim hafta sonu hemen yaptıracam eşime foto atarım sana da 😀
anonimhanim_ 3yasakadarsifirekran şu kargaşa bile rahatsız etmedi beni normalde hiç sevmem 😅 odanın genişliğinden sanırım 🌸
3yasakadarsifirekran anonimhanim_ oda geniş değil dar uzun maalesef o yüzden üst üste duruyor geniş açılı çekim yaptım😀
anonimhanim_ 3yasakadarsifirekran uzun olması bile artı benim kutu gibi biraz uzunluğu veya genişliği olsaydı güzel olabilirdi 😅
Mumsy anonimhanim_ güle güle kullanın. Bende kızıma montessori yatak aldım ama yanlardan sarkıyor kafa üstü düşecek diye bırakamıyorum ve çözüm arıyorum ☺️
3yasakadarsifirekran anonimhanim_ küçük ev çok büyük sorun süpürürken her şeyi kaldırmak zorunda kalıyorum incik cincik