Minkpndam anonimhanim_ canancım 😍 2 sorun var sana Fisher price’ın kitabından memnun musun? Oynuyor mu mert buğra bey? Yatağınız önceden beşik miydi büyüyen beşik?
anonimhanim_ Minkpndam kız dicektim sen bebenin ismini nerden biliyorsun 😂 Fisher prıce boyama kitabını diyorsun sanıyorum çok ekmeğimi yedim çok güzel bir kitap öneririm 👍 Yatak önceden beşikti evet büyümüş hali bu ☺️
Minkpndam anonimhanim_ ahahhahah aşkkk olsun aklın nerde daha 24 saat olmadı tanışalı 😂 Alıyorum hemen boyama kitabını Bizde yavru yataklı büyüyen beşik aldık ilerde böyle yaparız 😍
anonimhanim_ alonee kız kahkaha attım şuan 😅😂😂😂😂😂😂😂😂 ama evet bildin 😂😂😂 ben bebekken metbua diye severdim onu ordan geliyor 😂
cutiebun_ şöyle bir foto buldum diğer tarafta yatak ve dolap var sizin bebelere uygun değil benim çocuk büyük sjsjsj😂😂 resimdekini saymayın 😁🙈
lanadelmiyav anonimhanim_ dumduz ahsap oldugu icin kolay kolay eskimez:) Bir tek besik kucuk geliyor sanki su siralar. Yada benim oglan deli yatiyor🫠
anonimhanim_ lanadelmiyav bende büyüyeni almıştım 2-3 yıl daha kullanır gibime geliyo ölçüleri aynı mı oluyor acaba senin yatakla ? Yeni nasıl model alacaksın bunun genç odası var görmüşsündür ben onun yatağını alacağım odamda küçük inşallah daraltmaz odayı iyice
oglumubeklerken Benisahtesevme2 merhaba 🥰 daha önce yatak linkinizi atmıştınız hemen favlamıştım, bende bu sıralar arayış içindeyim de acaba yatağı sipariş verdikten sonra teslimat ve kurulumu nasil oldu biraz bilgilendirir misiniz 🌺
Benisahtesevme2 cutiebun_ kuzum bızım yan taraf çok yakın beyaz a guvememedım görünür dıye hemde duvar gıbı olsun ıstemedım bır renk katsın halı ıle de uyumlu durdu stıcker gelmedı hala beklemwdwyım😀