Hale0108 Allah Allah uyurken sürekli mi ittiriyor peki
Kızım genelde uyurken içiyor ama içmezse de bekliyorum yarım saat sonra tekrar veriyorum o şekilde içiyor geceleri bazen eşimle beraber kalkıyoruz şarkılar söylüyoruz dikkatini dağıtmaya çalışıyoruz inanın bizim içinde çok zor oluyor yani kolay besliyorum diyemem bazen ağlasa bile ısrarcı oluyorum gerçekten ben çok diretiyorum ama baktım eğer kusacak gibi olursa üstelemiyorum biraz bekliyorum
Beşinci aydayız normalde rahat 1 litre tüketebilir ama en fazla 900 milim içebiliyor 2 saate 1 90 milim içirmek zorundayım 90 dan fazla içmiyor çünkü yani benim işim daha da zor 90 milim içince😀
120 verirsem 900 milim zaten gün içinde bitiremez 1 kere 120 vermiştim mesela 3-4 saat içmedi öyle iyi olmadı bizim için
Siz az verin 90 verin sık sık verin bakalım nasıl olacak
Mesela telefonda şarkılar açıyorum göstermeden dans ediyorum oynuyorum vs öyle direkt verirsem zaten içmez insanlıktan çıkıyorum ben içirirken 😂
Eşime diyorum 3-4 çocuğu olanlar benim çektiğim sıkıntıyı çekmiyordur diye bazen üzülüp ağlıyorum vs 😀
Ama sizin kilosu yüksekti sanırım o açıdan sıkıntı olmayabilir bizim daha yeni 6,5 lara geldi kilomuz sizin 7 kilo civarıydı sanırım