Sedasnmazturk 28 günlük bebeğim geceleri sütüm kesiliyor gündüz var gece yok mama asla almıyor aç aç bi şekilde zorla uyutuyoruz ne yapmam gerekiyor pekmezli süt komposta içiyorum damla aldım süt arttıcı ama fayda yok
4242g Sedasnmazturk humananın emziren anneler için hazır çayı var eczanede onu alabilirsin hurma yiyebilirsin geceleri
Doga1111 Sedasnmazturk öncelikle gece sütünün kesildiği düşüncesini kafandan at gündüz gelen sütün gece kesilme ihtimali oldugunh düşünmüyorum bebegızin gaz problemi vardır belkı gece nüksediyordur o yuzden emmiyordur vs
Murez Sedasnmazturk muhtemelen günün yorgunluğu ve uykusuzluğundan kaynaklı bir durum. Vişne kompostosu bana çok iyi gelmişti. Tabi gece gündüz sürekli sağlıklı şeyler yemek önemli, sütün yağlanır doyuruculuğu artar. Birde bebeğinin gazı gece birikiyordur sende onu doymadı sanıyor olabilirsin
esrasel gece aç kalma sende su içbol bol su çok süt yapıyor bende tam tersi oluyor gece dinlendiğim için daha çok oluyor sen biraz rahatla belki ondan da olmuyordur ya da manuel sağma aletleri var onlarla gece sağmaya çalış sütünü getittir biraz gelince çocuğunu emzirirsin
Sedasnmazturk Ya süt sağıyorum ve hiç çıkmıyor neden olmadığı belli aslında ama Elimden bişe gelmiyor yemek yiyemşyorum ölüm gibi geliyor yemek yemek bana eşimde askere gitti tek kaldım kimsem yok sürekli ağlıyorum ondan diye tahmin ediyorum ama neden gece
[silindi] Sedasnmazturk bebegi acken zorla uyutmak onu hasta eder sutun yoksa mama verecen cok basit cocuga iskence etmene gerek yok
Buglemtuna Sedasnmazturk gece yatarken duşş al mutlaka. Göğüslerine masaj yap ve bol sıvı tüketmeye çalış. Vücut gece süt üretir bebek almıyorsa gazı vardır onu da banyo yap karnına sırtıma masaj yap endişelenme sütün var
elmalikurabiye Sedasnmazturk hergun lactamil poset cay, hipp ya da humana, 3 lt su tuketiyorum. Ayrica gunde 2 bardak rezene tane kimyon ve corek otunu karistirip cay yapiyorum. Geceyatmadan tuketince efsane sut oluyor. Hem kalorisiz hem saglikli. tavsiye ederim
elmalikurabiye Sedasnmazturk hergun lactamil poset cay, hipp ya da humana, 3 lt su tuketiyorum. Ayrica gunde 2 bardak rezene tane kimyon ve corek otunu karistirip cay yapiyorum. Geceyatmadan tuketince efsane sut oluyor. Hem kalorisiz hem saglikli. tavsiye ederim