ayyuce_ Kızlar acil yardım cıldırmak üzereyim😭 bebeğim sürekli sürekli emmek istiyor. Gögsümde uyuyor yatırınca hemen uyanıyor aranmaya ağlamaya başlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Doymuyor mu acaba diye mama veriyorum. Gazı vardı kimyonla çözüm buldum. Gaz ağlaması değil anlıyorum, kuru cıglık başına gelen varmı? Önerilerinizi bekliyorum
mom0989 ayyuce_ 25. Günüm bugün öğlen söylediğinin aynısını yaşadım canım omzum belim boynum koptu memeden inmiyor mememde de aranıyor mama veriyorum içmiyor emzik verdim bugün öyle uyudu şükür
Gizemmdenizz ayyuce_ zamanla gecer cnm benim kızım da öyleydi emme istegi biraz hala var 40 ı geçtikten sonra huyu suyu hep degişiyo
BurcuMasal ayyuce_ Kızım da 25 günlük aynı durumu yaşıyorum doyma belirtisi olarak idrar ve kakayı söylüyorlar günde 10dan fazla bez değiştiriyorum ama hep aç gibi.Bende sıfır uyku bebeğim göğsümdeyse saatlerce uyuyor beşiğine yatırınca kendini uyandırıyor 😔
OzlemAlisa ayyuce_ Benim kızımda öyleydi 1 ay 22 gunluk oldu hala memeden cekme emmesede agzinda kalsin istiyor, emzik kurtarıcı oldu bana. Doyduğunu anliyorum artik oyin yapiyor agzzindan cekmiyor gazini çıkarıyor ozman emzik devreye giriyor