agzimizin_tadi_kacmasin Kızlar ilan vereceğim yeni eve geçtik eşyalı, aşırı pis, heryeri kendim hallederim ama mutfak olacak gibi değil temizlikci arıyorum ama ne kadar fiyat uygun olur sizce. Baya pis olduğu için hakkını vermem lazım
agzimizin_tadi_kacmasin bikerem evet indirdim şimdi ama fiyat bana az geldi yani o mutfağa 300 kul hakkı olur diye düşünüyorum. Ama şimdi siz diyince anladım 5 saat gelse bitmez zaten ertesi güne kalır doğru mu anlıyorum 3 gün gelse ona göre ödeme oluyo yani
bikerem agzimizin_tadi_kacmasin o kadar mi vahim yani 5 saatte bitmeyecek kadar, evime gelen yardimci abla 4+1 ve ikisi kapali 3 balkonlu evine 400tl ye geliyor. Sabah 9 aksam 5 6 ne zaman biterse. Bence sadece mutfsk icin gayet makul bir fiyat
Deletedmom_123 350 TL’ye tüm güne geliyorlar sizde bir günlük çağırıp sadece mutfağı detaylı yaptırabilirsiniz ama tahminim daha erken bitirip silip süpürebilirde
agzimizin_tadi_kacmasin Deletedmom_123 sil süpür bendr yapıyorum ama detay istiyorum gelecek kişiden dolap içleri falan yani
agzimizin_tadi_kacmasin bikerem vahim valla kız, yani bilmiyorum bana göre öyle eşyalı ev yani. Boş olsa sil süpür biter ama eşyalı olduğu için detaylı istiyorum dolap içleri falan yapıyorlar mı bilmiyorum ama