Asi1617 Selam kızlar 1günlük anneyim kızımı uyandıramıyorum doyurmak için sürekli Uyuyo burnuna dokunuyorum çenesine banamısın demiyo🙁
Ayselmiros Asi1617 sarılık olabilir canım ıslak mendil ile poposunu felan silin ayağının altlarını gıdıklayın uyanır
Busraata Asi1617 ayaklarına hafif baskı yaparak elinizi gezdirin,benim oglumda uyanmiyordu 1saat ugraşiyorduk,ama sarılık olmamasi için mutlaka uyandırıp emzirmelisiniz.
Asi1617 Asi1617 evt bende ondan korkuyorum sarılık olmasın diye ama uyanmıyo ya ayaklarına dokunuyorum burnuna uyancak gibi oluyo yine devame diyo edişeleniyorum🥺
RabiyaG Asi1617 evet kesinlikle sarılık canım hep emzir yılma usanma ama geçiyor stres yapma bebeğine de geçer sakinlikle hep emzir
hhacerozer Ayağının altına elinle fiske at o zaman anında uyanır sert bi şekilde at acıtmıyor sadece sinir oluyor demişti doktorumuz bize çok doğru yada ayağının altını sert bi şekilde kaşı
hhacerozer Asi1617 kesin uyanır yapın bak hemen uyanında memeyi tut ağzına gözünü açmasa bile ağlaması yeterli uyanmak için
yalnizkalp Asi1617 canim lic gelecek ama benim kizim uyanmamisdi aysgin altina hafif cimdik atmisdim uyanmisdi
Birdunyabircennetannesi Asi1617 Sarılık olabilir burnunu sık ayak topuklarina vur gerekirse soy mutlaka emzir canım
RabiyaG RabiyaG 1 günlük demişsiniz 1 hafta içinde bile geçebilir benimki uzun sürmüştü hep emzirin daha yolun başında siniz korkmaya gerek yok şuan icin
RabiyaG Asi1617 benimki uzamış sarılık olmisti 54 günde geçmişti sonuçta geçiyor lütfen sakin olun ilk önce gidip sariliktan şüpheleniyorum diye kan verin kanda çıkar belki o kadar korkulacak birşey değildir en erkenden yaptırın kaç ayliksiniz