4242g Kızlar 26 gün önce Doğum yaptım eczadan bi korse aldım ama bunu beğenmedim tekrar bi korse almak istiyorum önerebileceğiz bi korse varmıdır memnun kaldığınız ?
Azraninannesi 4242g canim ben yamuna korse kullaniyorum m beden eger almak ustersen satarim 280 tlye almistim 130 tlye satiyorum ben cok faydasini gordum duzenli kulanarak ve bol su icerek eger bunu satarsam s bedenini alcam
Ckubra 4242g 1 ay kullandım yamuna korseyi. 79 cm de başladım şuan 72 cm oldu belim. Çok faydası var gerçekten. Diyet yapmıyorum yememe dikkat etsem daha çok toplardı eminim
4242g Azraninannesi canım bende s bedenini alıcam yamuna korse biraz pahalı olunca terettüd ettim acaba iyi mi kötü mü diye
Annesinindurusu Azraninannesi bende almak istiyorum da m beden alırken ölçünüz neydi beden konusunda sıkıntı oldu mu
Azraninannesi 4242g yani ben hic sorun yasmadim gayet memnun kaldim bu benim 3. alisim olucak L bedenle basladim simdi s alcam
4242g Ckubra anladım canım o zaman bende onu sipariş vereyim telleri çıktı falan diye çok şikayet yazılmıştı o yüzden