Meraklimama Kızlar yogurdumu daha açmadım son kullanmada 19.11.2022 yazıyor tarihi gecsede kullanılır mı iki tanede çocuğum var. Çok da pahalıydı ya .
Divayorgun Meraklimama bi tanıdık tarihi geçmiş yoğurttan zehirlenmişti ama ne kadar geçmişti bilmiyorum
Sontvbukucu Meraklimama 1 gun kalsa bile yememelisiniz bide çocuklara verecekseniz hic olmaz. Ama acip bugün ve yarin kullanabilirsiniz henuz geçmemiş. 19 unda kullanmasınız yogurt çorbası falan yapın.
Erdemalp Meraklimama kendimiz.olsa yedigimiz oluyor 1 -2 gun en fazla gecince. Sonrasini bizde yemeyiz. Ama cocuga yedirmem ne olur ne olmaz
etisekeri Divayorgun Sontvbukucu bende geçmişte bir köyde;Eylül ayında 5 litrelik yağ bidonlarına bi düzine yoğurt yapıp Mart nisana kadar tükettiklerini gördüm…bir şey olmaz diyorlardı hatta dayanamayıp bir tadına bakayım dedim gayette güzeldi ne bozulma ekşime hiç bir şey yoktu
Sontvbukucu etisekeri bu simdi market yoğurdu oldugu için bilemedim sonucta içinde katkı maddesi var, yoksa evde yaptığımız yoğurdu biz de 10 gun yiyoz😂
Morningstar Meraklimama ben tüketiyorum yoğurtta bozulma belirtisi olmadıkca tarihi geçmiş de olsa ama çocuklara yedirmezdim sanırım