Arencik çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 💐ne güzel olmuş böyle bi anda açılmış, annemi şok seviyoyumlara gelmiş 😀Allahım ayaklarına taş değdirmesin sağlıklı olsunlar mutlu olsunlar.❣️ Kimbilir nasıl rahatlamısınızdır özellikle mental olarak, artık karşılıklı oturup sohbet edersiniz maşallah nazar değmesin 😇😇 24.5 aylıkken psikiyatriye götürdüm sorun yok dedi içim rahat ama hala kendini ifade edememesi kahrediyor beni.ya olmazsa hiç konuşmazsa endişesindeyim. Sürekli kendine birşeyler ekliyor, baby finger şarkısını 1 aydır söylemeye çalışıyordu ama bizim anlamadığımız bir şekilde, ne anlatıyor acaba falan diyorduk. 4 5 gün önce how do you do, mumy where are you cümlesi cıktı öyle anladık şarkıyı söylemeye çalıştığını. Bide konuşunca utanması var tabiki 🤦♀️ konuşmaya çalışırkenki çektiğim videoları gösteriyorum utanıyor gülüyor hoşuna da gidiyor. Ekran kısıtlı günde max 45 dk oda toplamda, çoğunlukla yarım saat.sabah Bi 10 dk öğlen 15 dk gibisinden. Ekrandan da öğreniyor çoğu şeyi özellikle sayı saymayı renkleri oradan öğrendi.simdi de ingilizce 3 e kadar sayıyor. İşaret dili var ama diyelim içerde Bi yerden düştü kafasını vurdu gelip bunu anlatmaz biz sorarsak ve zorlarsak öyle gösterir yerini bazen onu da göstermez. Artık zamanı var heralde bi yerden sonra açılır illaki kelime sayısı artıyor günden güne. Hayırlısı diyelim 😀 tekrar teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim 💐