Mucize nedir ? Hayatta en büyük servet ewlatken daha doğduğu gibi görememek kokusunu içini cekememek sen hasta odasında yatarken başka yatan anneler emziren anneleri gördükçe ağlamak sayıklamak evladım nerde diye bağırmak ne demek biliyormusun? Yüreğin acımadan ewladini yoğun bakim kapılarında ufacık bir haber beklemek acaba iyimi sagliklimi beslndi mi üşüdüm u yalnız başına bırakmak ne demek biliyormusun?
Bunları ancak PREMETURE ANNELERI BILIR çünkü premture anneleri bir savaşçı bebekleri de anneleriyle birlikte hayat savaşını yendi bazıları kazandı bazı anneler ise bebgini göremeden kuvezde hayatını kaybetti bizler çok güçlüyüz çünkü biz premeture mucizelerin anneleriyiz 🙏
MUCIZE TAM OLARAK BU ASLINDA KUCUCUK BEDEN HAYAT SAVASINI KAZANIP ANNESINE BABASINA KAVUSMASI
Benim minik mucizem ise 33+0 doktor ihmali ve erken suyunun gelmesiyle akşam üstü 7 de dogan bebeğim canım kızım ırmak dünyaya geldi 15 gün kokusunu bile içine çekemedim emziremedim 15 gün korku panik heyecan her gün bekleyiş lahusalik anlamadım bile ne olduğunu çünkü evladımı düşünürken lohusalik aklıma bile gelmedi her günüm kızımı düşünmek le geçti hastaneden ciktik geldi ewimize hr gün nefesini dinledim sabahlara kadr seyrettim kokladım sarıp srmaladim minik mucizem büyüdü şuan 15 ay 11 günlük gelişimi herseyi yasitlariyla birebir aynı ama çok savaştı onlara yetişebilmek için bir yurumemiz kaldı şuan sıralıyor muhtemel 1 aya yürür herseyi sağlığı yerinde bütün PREMETURE BEEBEKLERIN GUNU KUTLU OLSUN ❤️❤️🥰🥰