Mavikelebek54 Oğlum 6 ay 12 günlük ve dün alt disinde bir delik gördük ama diş yok hemen çıkar mı acaba merak ediyorum hiç bilgim de yok 😂gece uykuları son 2 haftadir çok kötüydü zaten gece ağlayarak uyanıyordu falan diş böyle yapar mi
papatya_1125 Mavikelebek54 uyku gerilemesi olur eline havuç yeşil soğan verebilirsiniz yahut zeytinyağına bir kaç damla karanfil yağı damlatip buzdolabına bekletip sürebilirsiniz 😊 diş granül diş topu da var ama ben kullanmadim
Denizvepasa Mavikelebek54 ilk dis her zaman zor oluyor. Ama sonrasinda patir patir geliyor. Benim oglan 9 ay 20 günlük 6 dişimiz var su an. İlkinden sonra diger 5 tanesi nasil cikti anlamadik bile. Yani ateşi ve huzursuzluğu vardi ama 5 tane birden beklemiyorduk.
papatya_1125 Mavikelebek54 hayırlı olsun 😊çok yavaş çıkıyorlar.sonra minnacık çıkıp yavas yavas uzayacak
Mavikelebek54 papatya_1125 teşekkür ederimm🌼 anca 7. Aya doğru çıkar o zaman tamamen ya diş sancıları bitse de yeter bana çok zormuş gerçekten 😂 bide iki diş aynı anda çıkmıyor değil mi diğer alt disinde birşey yok
Mavikelebek54 papatya_1125 ay inşallah o kadar sancılarını çekti çocuk dişini görmek çok mutlu edecek beni ah analık 😂😍
papatya_1125 Mavikelebek54 analık bebegin s*çti diye duygulanmaktir 😁5 ay 24 gunlukken çıkardı 6 buçuk aylıkken 4 diş oldu.bir ay sonra 6 dise cikti
Mavikelebek54 Denizvepasa ay maşallah inşallah bizimde öyle olur hiç anlamadan canı yanmadan çıksın inşallah 😍🤲🏼 ilk iki diş aynı anda çıkmak zorunda değil ama dimi ben birinde yarık gördüm diğerinde yok henüz 🥲
Denizvepasa Mavikelebek54 degil tabii ki. Bizim once ust yandan cikti sonra devami geldi. Su an altta 2 ustte 4 disimiz 🤭 insallah sizinde sirali bir sekilde cabucak cikar
Mavikelebek54 kiymetuzr evet başlıyor ara ara devam ediyo sıkıntı bazen geçiyor ama gerçekten zormuş çıkarması hemen cikmiyo yani 🥲😂
Mavikelebek54 papatya_1125 hahahah ay çok güldüm Allah da sizi güldürsün 😂😂 gerçekten öyle bazen b*k görmek insanı nasıl mutlu ediyor sanırsın altın buldum yerde 😂 maşallah ya ne güzel üst üste çıkmış ben hala tek dişi cikcak mı diye bekliyom 😂
papatya_1125 Mavikelebek54 hele kabızlık çeken bir bebekse 😁😁tek diş erken çıktı onun haricinde 1 yaşına girecek emekleme yok yürüme de çok az o da tutarsak