AhMeh 3 gün önce başladık ve hiç gaz sıkıntısı yaşamayan yavrum 3 gündür geceleri ağlayarak uyanıyor önce aşı mı huysuzluk yaptı dedim ama gaz sancısı var . Damlayı kullanıp bu sıkıntıyı yaşayan oldu mu ? Olduysa ocean yerine ne kullanıyorsunuz ? 💐
sweetangell AhMeh banada gaz yapıyor gibi geldi 2 gün burnumdan getirdi sonra bıraktım 2 gün vermedim tekrar başladım 3 gün oldu şu anlık bişey yok . Atakta olabilir isterseniz sizde öyle deneyebilirsiniz
AhMeh Dilruba_1 ara verip tekrar denedikten sonra mecbur değiştireceğim önerimizi göz önünde bulundururum çok teşekkür ederim 💐
AhMeh @sweetangell Çok teşekkür ederim. atak değil çünkü çok uykusu var uyuyamıyor ,uyusa dalamıyor ,karnını rahatça doyuramıyordu sıkıntılı yani . Bende öyle yapayım inşallah . 💐
AhMeh Sfybsfyb yani kendini geri atıyor sonra sürün tasını alınca doyuruyor karnını . Meme reddi değil abisinde yaşadım o çok ayrı bişey Rabbim kimseye vermesin . Gaz sıkıntısından dolayı emmek istemiyor , emerken çırpınıyor sonra bırakıyor ağlıyor .
Sfybsfyb AhMeh benimkide 2 3 dk emiyor 3 4 saat emmek istemiyor emerken kendini sıkıyor itiyor gaz damlası kullanmayı yeni bıraktım