GoktugUras_mom Haftasında gelişim geriliği nedeni ile 30. haftayla uyumlu 1860 gr- 42 cm doğan mucizem 17 gün yaşam mücadelesi sonucu hayata tutundu 💜 Şuanda 10 aylık minyon bir oğlum var çok şükür 💜 Sizin minyonlar kaçıncı haftasında dünyaya merhaba dedi 💜🥹
Irmakmelegim GoktugUras_mom benim küçük mucizem 33+0 doğdu 1865 gr 46 cmdi 15 gün yoğun bakim mücadelesi verdik birlikte kapısında bekledim hergun görmek için zor bir süreçtir 15.gun sonunda kucuk kziimi kucağıma aldım ufacikti sarıldım kokusunu içime çektim ve Allahim sana şükürler olsun evladımı bana bagisladin dedim Şuan 15 ay 11 günlük olduk büyüdük şuan 10 kg 80 cm iz 🥰❤️🙏
Neziha122 GoktugUras_mom 34 haftalık geli benim kızım 2225 kilo 42 cm hiç bir şey yokken sancım başladı ve 10 gün yoğum bakımda kaldı solunum cihazına bağlıydı ve gerçekten mucize küçücük bedeniyle tutunmaya başladı şimdi 2 ay 17 günlük
Elifmm 33+4 de geldi mucizem aniden sezeryanla kötü günleri geride bıraktığımızı düşünerek çünkü yeni yeni kendime geliyorum şimdi prensesim 15 aylık cok şükür bin şükür onu bana verene 💜💜💜💜💜