Sakın gitme sakınnn. Bak benim eşim evlenmeden önce Bi yerden kapmış. Evlendik Biz 2 3 hafta sonra da bana bulaştı. 8 ay çekmiş eşim her yolu denemiş ama geçmemiş. 1.5 yıldır evliyiz eşim 2 yılı aşkın bu illeti çekiyor bende 1.5 yıldır çekiyorum. İşin kötü tarafı da şuydu, tam tedavi olıcaz birlikte dedik gittik hastaneye hamile olduğumu öğrendik bu yüzden hiç i şekilde tedavi olamadık. Eşim ara ara bişiler kullandı ama benden gene geçti ona. Öyle illet bişi ki mahfolfuk öldük. Ne insanın psikolojisi kalıyor ne maddiyatı. Günde 3 makine çamaşır hergün kıyafet çarşaf değişiyor hergün 3 sepet ütü. Her yer hergğn beyaz sirkeyle siliniyor. Doktor bana tedavisi 6 7 ay süreniliuor dedi ve biz tam 3.5 aydır tedavi oluyoruz. Sürekli kremleniyoruz yıkanıyorux temizlik yapıyoruz. Bebeğim doğdu 2 3 hafta sonra da ona bulaştı her yeri yara bere içinde kaldı sürekli ıkınıyır ağlıyor huzursuz uyku haramdı. Ayaklarının altı ellerinin içi su kabarcıklarıyla doluydu. Kafası mahfoluyorduu bebeğimin hep yara çıkıyordu. Geciyor gene cıkıyordu hep böyle. Kullanmadığımız karışım, kullanmadığımız krem ilaç kalmadı bu piyasada ne varsa hepsini kullandık hepsini. Kimse de benim kadar temizlik yapıp bu hastalığa bu kadar dikkat etmemiştir. Ama sonuç yine hüsrannnn. Gitmiyor. Evimi komple topladım Bi odaya her yeri boşalttım bir odada tek bir döşek üstüne ben eşim ve bebeğim uyuyoruz yastıksız halı yok perde yok hiç bişi yok 3, 5 aydır bu haldeyiz. Belki gecer umuduyla. Ama geçmiyor geçmiyor geçmiyor. Siz siz olun Allah aşkına gitmeyin vallahi insan ölemk istiyor psikolojisi bozuluyor