annesininkizi06 Kızlar gece bebek bezi öneriniz var mı gece boyunca değiştirmiyorum 7 aylık kızımın bezini uykusu dağılmasın diye ama en iyi bez hangisi emin olamadım memnun kaldığınız bezler varsa yardımcı olur musunuz?
sedaelif annesininkizi06 ben slipy molfix ve prima denedim. Slipy kızarıklık yaptı. Prima ve molfixi beğendim ikiside güzel aynı kalitede gibiler eşime dedim ikisinden birini al diye molfix alıyor memnunum
mmerwe annesininkizi06 gündüz Molfix, gece Prima premium care kullanıyorum. Prima 13 saat sonra bile kuruydu. Molfix biraz ıslak bırakıyor gündüz daha sık değiştirdiğim için benim için sorun değil.
Birdunyabircennetannesi annesininkizi06 Yani bazen ekstra bazen natural kullanıyoruz sıkıntı çıkmadı. Sadece ekstranın koku sikintisini sevmedim kokuyu çok belli ettiriyor
melike_80 Molfix kullanıyorum bende uykusu bolunmemesi için değiştirmiyorum Prima kullanıyordum ama aşırı pahalı olduğu için Molfixe geçtik pişik yapmadı çok şükür
annesininkizi06 melike_80 ay evet aslında hepsi gereksiz fiyat artışı oldu ama yine iyisini almak lazım
1mehmethaninannesi Sleepy ekstra gece iyi degil. Bebegim çok su içiyor 10 buçuk aylik. Sabah çoğunlukla karşılaşıyorum zıbına üst kıyafetine çıkmış islaklik
annesininkizi06 1mehmethaninannesi Evet bende çok yaşadım baby me aleoverali kullaniyodum aslında ama oda ıslak bırakıyor altını
annesininkizi06 Birdunyabircennetannesi bio naturalde videolarını izledim o baya iyi gibi ama pahalida diğerlerine göre