Mehmuhmus Az önce postta öksürük araştırıp bakayım dedim ama herkes hasta öksürüyor bu ne ya yine hangi salginla baş etmeye çalışıyoruz.Cok kötü insandan gitmek bilmiyor iki gün grip olduk geniz eti akıntısı kaldı derken gece durduk yere boğaz acısıyla beni aldı devamı geldi burun akıntısı çocuğum da aynı öksürük kaldı bı tek o gitmek bilmiyor oğluma prospan veriyorum ama kendim ilaç almadım evde doğal yolla kesmeye çalışıyorum ama olmuyor tavsiye verecek olan varmı?
Ebruli3452 Mehmuhmus az önce ben de post açmıştım oğlumun öksürüğü geçmek bilmiyor. Benimde burnum tıkanıyor açıyorum bu sefer boğaz acısı genelde gece oluyor. Sabah uyaninca oğlum gayet sağlıklı görünüyor. Gece yatağa yattığı an başlıyor uzun süre öksürüyor sonra uyuyor. Sık sık uykusu bölünüyor böyle gıcık olmuş gibi boğazı
Khaleesiii Mehmuhmus kızım bu sene ana sınıfına başladı okul açıldığından beri hastayız. Kızım bitiyor ondan hop oğluma geçiyor o bitiyor ben hasta oluyorum sanki kısır bi döngüye girdik lütfen bitsin artık allahımm 😔
Yagmuurr Mehmuhmus o kadar kötüyüm ki öksürürken ciğerlerimi düşürcem falan sanıyorum yani geçmek bilmiyor oğluma henüz bulaşmadı şükür çok geçmiş olsun
Sinemisssss Daha 2 saat önce hastaneydim kızımdan daha cok ordaki yavrulara üzüldüm, 40 derece ateşle gelmişler halime şükür ettim doktor diyor ki ben böyle bir dönem görmedim
Mehmuhmus Sinemisssss geçmiş olsun herkes aynı nerden geliyor bu salgınlar anlamış değilim iki haftadır hastayız
Mehmuhmus Ebruli3452 ben oğluma şurup veriyorum burnunu temizliyorum öyle uyuyor ama ben uyuyamıyorum valla boğazımda aynı gıcık sizin dediginiz gibi kaşınıyor sinir oldum valla oksur öksür ciğerim çıkacak yakında sadece kuru öksürük ne pis hastalikmis yaaa😔
Mehmuhmus Khaleesiii amin bitsinde çocuklarda bı rahatlasın bizlerde üç gün yataktan çıkamadım valla gripten her yerim ağırdı korona mı olduk yine ne olduk belli değil 😔🤦
Khaleesiii Mehmuhmus biz onu da olduk üç yıldır korunurken evden çıkmadığımız halde oda geldi buldu on gün önce ve gerçekten hiç kolay değilmiş onu anladım üç gün boyunca yatakta kıvrandık eşimle. Allahtan çocuklara bulaşmadı
Mehmuhmus Yagmuurr sağolun sizede geçmiş olsun inşallah ufaklığa geçmez dikkat edin bulastimi gitmiyor
Momisko Mehmuhmus malesef öyle çocuklar ve ben 1 haftadır sökemedik öksürük, boğaz kuruluğu, geniz akıntısı, burun tıkanıklığı hele oğlum gece öksürmekten karnım ağrıdı diye ağlamaya başlıyor o kadar felaket
Mehmuhmus Momisko kıyamam ya biz zor dayaniyoruz çocuklar napsin Rabb’im herkesin şifasını versin inşallah 🤲