Aytac1234 Benim bebek 3 ay 26 günlük burnuyla zar zor nefes alıyor, amma uyurken hiç ses gelmiyor, burnu horulluyor resmen, hapsuruyor çabuk çabuk , lakin bir fark olmuyor, deniz suyu damlatiyorum, qaliba bir yardımı olmuyor, ne yapayım ben😪
Balbademim3 Aytac1234 serum fizyolojiği şırınga ile tazyik verip sonrasında aspiratör ile çekmeye çalışabilirsiniz. Sterimar baby kullandık küçükken o da fayda sağlamıştı.
atlasannesiii Aytac1234 nazal nem diye sprey verdi bize doktor oturur pozisyonda sıkin dedi memnun kaldım. 3 ay 10 günlük benimkide aynı durumdan muzdarip im çekince gelmiyo deniz suyu fayda etmiyor vs vs.. nazal nem invarsa doktorun bı danış derim.
Ozgzcn Aytac1234 otribebe yapıyoruz biz ben nefesimle çekiyorum ucu kapalı tabi ama çok büyük faydası var tavsiye ederim
Aytac1234 AlyaDuru_ve_Annesi damlattikdan hemen sonra mı aspiratörle çekeyim? Çünki deniyorum aspiratörle işe yaramıyor
AlyaDuru_ve_Annesi Aytac1234 hayır canım şırınga ile burnunu temizle.youtubeden bak videolara şırınga ile burun temizliği diye