kuzey_arin2019 Aile destek paketi alanlar doğalgaz yardimi için başvuru yapabilirmi doğalgaz için başvursk yardım kesilebilirmi
marscicegi kuzey_arin2019 hayır kesilmez, sosyal desteğe başvurduğunuz aynı sayfadan yeniden başvuru yapılıyor, sayfanın sonunda ısınma desteği kısmını da isaretleyince başvuru gerçekleşiyor,
ildemmm kuzey_arin2019 hayır kesilmez elektrik desteği de alabilirsiniz doğalgaz desteği de ihtiyacınız varsa başvuru yapın inşallah kabul edilir
Nilayy67 kuzey_arin2019 bu desteğe bende başvuru yapmak istiyorum fakat Türk vatandaşı olmaması gerekiyormuş niye biz bundan faydalanamıyoruz yada faydalanıyorsak nasıl yapcaz beni bir aydınlatırmısınız bende yeni doğum yaptım destek bekliyorum yani böyle birsey varsa bende faydalanmak isterim
marscicegi kuzey_arin2019 valla kesilmedi sosyal yardım dediğiniz şu mayısa kadar verecekleri şeyi alıyorsunuz dimi
kuzey_arin2019 ildemmm çok teşekkür ederim o kadar ihtiyacımiz varki eşim asgari ücretle çalışıo aysonu zor geliyor kesilir diye başvuru yapmadık korktuk
ildemmm kuzey_arin2019 adınıza çok üzüldüm RABBIM yardımcınız olsun evet aynı sayfadan doğalgaz sorularına cevap verin zaten kolaylikla yapılır inşallah alirsiniz🤲
ildemmm Nilayy67 yanlışınız var tam tersine Türk vatandaşı olacaksınız ve adresiniz yurt dışı olmayacak koşulları sağlıyorsaniz başvuru yapın tabiki
Hayaldusu marscicegi süreç devam ediyor diyor 6 gün oldu badvurali. Acaba sizinki ne kadar sürede onaylandi