okuyor yaseminsahin14 2 yıl çocuk düşünme dedi doktor doğumdan sonra. İlk bir yıl kesinlikle yapma dedi
Elfsamoqlu yaseminsahin14 en az iki yıl beklemek lazım. Üsteki deri çabuk iyileşir,fakat 7 kat kesildiğimizi unutmamak lazım,içerdeki kesilerin iyileşmesi epey zaman alıyor, bende sezaryen oldum bu arada 😌🙂
MelindaMelisa yaseminsahin14 en az 2 sene beklemek gerekiyor. Ben sürpriz şekilde kızım 18 aylıkken hamile kaldım. Şuan 2.kızım 3 aylık. İlk kızımda bu kadar sızım olmamıştı ama 2.de biraz üşütsem fazla yorulsam ağrım olur. Doktorları dinlemek lazım☺️
Maviim yaseminsahin14 En az 2 yıl. Gerçi arkadaşım sezaryen sonrasın 3. Ayda tekrar hamile kaldı doğuracak yakında doktor şey demiş 36. Haftada alıcaz karnın daha da gerilmeden çünkü rahim yırtılma riski olabilir dedi bi önceki dikişten dolayı demiş ama düşük bi ihtimal tabi bu yinede doktor bi sorun olmaz demiş
cutiebun_ yaseminsahin14 doktorum 2 sene sonra demişti ben 4 sene sonra kaldım baya sözünü dinlemişim 🙈😂 iyi de oldu bana göre 😌
yaseminsahin14 8 haziran da doğum yaptım. Şüpheli Bi ilişkim oldu bazı belirtiler de var 😞 korkuyorum açıkçası çok şüpheye düştüm