Bayansolukbeniz Evde bebek olunca yer silme olayı daha bir önem kazandı evde vileda mop vs yer silme için önerdiğiniz bir ürün var mı. Etkili pratik
dumeka Mufettis_Gadget Bayansolukbeniz ben de bunu kullanıyorum sürekli elimin altında çok pratik hiç su doldur düzgün sık derdi yok iki pıs pıs yapıp siliyorsun mis 🤌🏼
SCerenY Bayansolukbeniz vileda sil süpür ve wet vipes ikilisi inanılmaz pratik. Onlar ıslak mendil gibi olduğu için yerleri silip çöpe atıyorsunuz. Ben üstten geçmek için onları kullanıyorum normal temizlik için klasik vileda mop
3yasakadarsifirekran Bayansolukbeniz Diğer mopları unutun parex windy sprey mop asla su izi bırakmıyor bezide tüm tozları topluyor
dumeka Bugleminannesii ben fazladan yedek bez almıştım her odada değiştirip temizlik bitince hepsini yıkıyorum. Ama bi odada çok toz topladı diyelim o zaman da silkeliyorum iyice
Bayansolukbeniz dumeka Bana bunlar sanki yere hemen bişi dökülünce silmeye iyi de genel temizliğe yetersiz geliyordu .. ama yedek bez ile mantıklı olmuş..
dumeka Bayansolukbeniz bende saçaklı twist moplardan da var ondan daha iyi temizliyor bence en azından iyice sıktım mı yerde iz kalır mı su çok kirlendi hadi suyu değiştireyim derdim olmuyor . Büyük temizlikte de yerleri eliyle siliyor zaten yardımcı abla gelip öyle çok memnunum ben
MinnakvLiva Bayansolukbeniz sprey mop hızlıca silmek için çok iyi özellikle yemekten sonra masa altı için 😂