Kaktusseven Bebeği erken yürüyen anneler, benimki şuan 7 aylık iki haftadır ayağa kalkıyor bi yerlerden destek alıp. Doktor daha ayağının üstüne basması için erken bastırma dedi ama durmuyor ki . Benim durumumda olan var öı bi sıkıntı olur mu
BuzluKahve Kaktusseven benim kızım 5 aylıkken ayağa kalktı şok olduk. Uzunca bir süre engellemeye çalışşam da 8,5 aylıkken yürüdü desteksiz. Hatta koştu😬 Tek eksisi çok düşerdi, dikkkatsiz yürürdü.
birrtutamsevgi Kaktusseven annem ablamın hep 8 aylık yürüdüğünü söyler maşallah zaten çok sever gezmeyi akshja
cutiebun_ Kaktusseven ilk oğlum 7 aylıkken koltukları sıralıyordu 10 aylıkta yürüdü bir sorun olmadı ama bilemedim şimdi
Wanderlust Kaktusseven 9 aylikken yurudu oglum bir sorun yasamadik ama 7 ay bilemedm henuz daha yeni yeni desteksiz oturuyorlar tum agirligi ayaklara vermek sorun olabilir doktorunuzu dinleyin desteksiz birakmayin agirligini vermesin bir iki ay daha koruyun
leopar Kaktusseven kendi isteğiyle kalkıyor zorlu durum yok kızım 2,3 ayda ayakta duruyordu oturmak istemezdi 9 buçuk 10 ay gibiydi yürüdü büyüğü de aynaydı 12 ayda yürüdü
Bebegimm1 Kaktusseven benmki 5 bck aylikken basmisti 7 8 aylikken tutunup kalkiyordu mesela orta sehbaya tutunup etrafinda yuruyordu ama tam yurumesi 1 yasinda olmustu ben zorlamadim kendisi neye hazirsa destekledim iri bebekti yurumede bacaklarinda sorun olmadi
Birgocmenkustuo Kaktusseven benim kızım da 6 bucuk aylıktan beri ayağa kalkıyor. Siz ne kadar engellemeye çalışsanız da bi sekilde kalkıyorlar. Suan 10 aylik hala siralayarak yürüyor, cesaret edemiyor kendini bırakmaya. Siz yine temkinli olun.
tektanem Kaktusseven neden ayak altına basması için erken anlamdım benim bebeğimde sürekli kalkmak istiyo bugünde koktuktan destek alarak kalktı şuan 7 ay 23 günlük
Kaktusseven tektanem bu haftasonu doktor kontrolüne gittiğimizde tendonu kısa olur sıkıntı olur dedi. Aramızda doktor olan varsa belki açıklar
afrAybars Kaktusseven bi arkadaşım vardı annesi 7 aylıkken yürüdüğünü anlatırdı yani olur mu olur canım olmaz diye bişey yok ✨ 6.ayından sonrada ayakları üstüne basmasında hiç bi sakınca yok korkma
tektanem Kaktusseven valla ben ilk defa duydum çoğu bebek erken yürüyebiliyo çok duydum erken yürüyen ama hiö sorun olduğunu duymadım bebeğim 6 buçuk aylıkken süründü yedi ay 27 günlük dünden beride koltuğa tutunup kalkıyo oturtamıyorum yerine sürekli ayakta olmak istyo sonuçta hazır olmasa kendiside kalkmazdı
afrAybars Kaktusseven korkma sen canım doktorum bize 5.aydan sonra oturtabilirsiniz yavaş yavaş ve ayakları üstüne bastırabilirsiniz demişti hepsi farklı işte
Dondurmalikahve Kaktusseven 7 aylık sıralayıp yaşına doğru yürüdü yani pek belli olmuyor o işler ha 1 2 ay içinde de yürür yaşında da