Aliekremim KıZlar camasır suyu testi yaptım köpürdü sizce pozıtıf mı? Pozitif oluyor dıyorlar Kesın mı yani , 4aylık bebegım var cok kötüyüm😔
Aliekremim Ugggg 😔 yputube da vıdeosu var dogru cıktı kadınınkii bu testıde bana bu sitede söyledıler:( eşim yolda test aldırdım ama merak edıyorum bılen varmı dıye
Araf Aliekremim ben hamile kalmadan yaptım bir de hamileliğimi öğrenince sırf meraktan bakalım tutuyormu diye gerçekten öyle oldu 😂 tabii bunun bir garantisi yok gebelik testleri bile hatalı çıkabiliyorken çamaşır suyuna güvenmek çok mantıksız. Testi yapınca haber ver merak ederim 🤭
Aliekremim Ugggg yani suan anlatamam ama yapmadık gibi bişey afedersın yani değmiş kaçmıs olablir oyle soylıyım ıhtımal yok ama sık idrara cıkmaya basladım karnımda cok agrıyor adetıme 1 gun var ama evde oyle camasır suyu testı kopurunce bi korktum
Araf Aliekremim sevindim senin adına canım. Daha güvenilir bir korunma yöntemi seçersen böyle korkular yaşamazsın bi dost tavsiyesi ☺️
[silindi] Aliekremim çamaşır suyu ve amonyak(yani idrar) birleştiği zaman hamile olsan da olmasan da köpürür bende yapmıştım zamanında ve köpürmüştü ama hamile değildim, yani inanma bu hurafelere 💁🏻♀️