Seda0651 canim tek uyku yeterli olmaz 18 aya kadar yada en az 15 aya kadar 2 uyku iyi olur ilk işe sabah 7 3o gibi uyandırmaya bak en geç 8 3o olsun geciktirme sonra 3 saat sonra diyelim digelim 8 de kalktı 9 1o arası kahvaltı tabi eme durumlerini sen dağa iyi bilirsin benim uyku eğitiminden sonra uyanislarda emeye başladı ek gıda için fikir veriyorum 11 de ilk uyku en fazla 2 saat uyuması gerekli 2 saat geciktirme yada dağa az da olabilir diyelim 2 saat uyudu saat 13 de kalktı 14 14 3o 15 arası öğlen yemeği yedir sonra 3saat 15 dk yani 16 15 gibi 16 ,30 gibi ikinci uyku oda 1:30 dk gememeli son uyku 18 asla geçmemeli sonra gece uykusu 4 ,,4′5 saat sonra akşam uykusu tek uyku yapamk istiyeoum ila dersen bu aydan yetersiz ama belki senin bebeğin kaldira bilir şimdi biz yapıyoruz sabah 9 da kalkış 10 da kahvaltı 13 30 öğlen yemeği 14 de uyku yani kalkma sattine 4 5 saat koyuyorum uyanış 15 tek uykudada 3 saat geçmemeli dağa azda olabilir 17 3o akşam yemegi bizde meyvalar hep yemekten sonra sonra 10 da uyku ,10 geç bir saat değil ama gündüz kısa uyur diyelim 14 yatrdin 15 de kalktı 5 saat sonra saat 8 30 gibi yatır sabah kadar uyur diyelim sabah 8 de kalktı o zman ogen uykusunu 1 de yatır yani kalktı saate 4 saat köy akşam uyjusnada 5 saat köy bunları hep aynı saate yaparsan düzen oturuyor ama sabah kalma saati hemen hemen hep aynı yap uyandır bebeğini korkma uyandirmaktan