Busralkalayy merhaba bayanlar aranızda yeniyim 7 günlük minnoşum var. gruba yeni katıldım. Sorum şu bebeklerinizi nasıl uyandırıyorsunz. sarılık değil ama zor uyanıyor
Serengk Busralkalayy uyursa sarılık olma ihtimali yüksek. 2 saatte bir uyandırıp beslemeniz gerekiyor. Uyanmıyorsa ayak tabanlarını sıkın altını açın ya da soyundurun uyanacaktır 👍🏻
Sibelemrekaya Busralkalayy bizde aynı durumdaydik mutlaka uyandırın ve emzirin ben uyurken sütümü sağıp öyle veriyordum yine geciremedim bir gün hastanede yattik öyle geçti
Sltn Busralkalayy bende uyuandiramadim ilk zamanlar.önce altını açıyordum burnunu topyjlarini sıktım üzerini sodyum daha da uyanmazsa su ile yüzünü yikadim.2 saati geçirmeyin muhakkak uyandirin çok küçük şekeri düşer hiç uyanamaz alarm kurun mutlaka
Sanverkubra Kulak dipleriylede oynayabilirsiniz cene altıyla biraz yukarı aşağı sivazlayin ben de o şekilde uyandiriyordum
AdAyza Busralkalayy ahhh ahhh 2 çocuğumda da uyandırmak için çok uğraştım,resmen yaptıklarım Çin işkencesi gibi ama mecburen yaptım , oğlumun ayak tabanını çimdikliyordum kızımı da soğuk ıslak mendille yüzünü silerek uyandırabiliyordum