aliyse063 Merhabalar 30 günlük bir oglum var ve bazen emerken bazen uyurken bazen kucagimdayken bacakları veya vücudu titriyor birden bire ve baya titriyor bazı hastalıklarında bu şekilde başladığını okumustum ben bu forumda tek benim oglumu boyle yoksa tüm bebekler boyle titrermi kizim var onda hic boyle olmazdı
Annesirintugceuzun aliyse063 Doktora gidin ve sorun . Ben yaşamadım bu tarz bir şey. Herkeste olmuyor diyebilirim . İhmal etmeyin 😕
Deletedmom277 aliyse063 o anı videoya çekip doktorunuza gösterin doktorun yanında yapmazsa doktor ne olduğunu anlamayabilir
aliyse063 gizemprts Yok mesela emiyorken yada kumarımdaysa bacağı titriyor birden yada kolları titriyor vücudu titriyor
gizemprts aliyse063 bizimki de refleks olarak sıçrayıp titretiyor kendini de ondan sordum. İnşallah ciddi bir şey yoktur 😥
havva_hira41 Deletedmom277 evet doğru bu t0r şeylerde video istiyorlar Allah şifa versin inşallah umaeım kötü birşey yoktur
tgbmhr benim bebeüim yapıyordu öyle titreşimli telefon gibidi cisini yada gaznı cıkarmaya ugrasrken oluyormuş
aliyse063 bir-kac defa altı açıkken idrar yaptı ama titremedi o anlarda insallah yoktur bisey Rabbim korusun tüm meleklerimizi