Mufettis_Gadget 1blog_meselesi 5 gün kullandık. ondan önce augumentin kullanmıstık hic faydası olmadı ama bu tık diye kesti herşeyini
zeynep51 1blog_meselesi 2 aylık bebeğime 7 gün kullandık çocuk düzeldi derken yine Geniz akıntısı başladı bugün
Erdemalp 1blog_meselesi biz oglum dogdugundan beri 3 kere kullandik 2 kere bronsit icin 1 kere bogaz enfeksiyonu icin. Herhangi bir problem yasamadik. Hatta dun kestim en son yine. 5 gun kullandik.
1blog_meselesi Mufettis_Gadget augmentin büyük oğluma kullandım ve piyasadan toplatılıyormuş akciğerlere zararından ötürü şok oldum
1blog_meselesi zeynep51 ne için kullanmıştınız ki ama antibiyotiğin bildiğim kadarıyla geniz etiyle alakası yok da
zeynep51 1blog_meselesi üst solunum yolu enfeksiyonu için kullandık canım iyileşti tekrar başladı bugün geniz akıntısıyla kafayı yemek üzereyim
masalbebegimmm 1blog_meselesi 10 gün kullanılması gerekiyor antibiyotik biz kullandık enfeksiyonu olduğu için bebeğim 2,5 aylıkken suylada karıştırılıp verilmesi gerekiyor
1blog_meselesi masalbebegimmm zaten 3 günde etki ediyor. Bizw 1 hafta kullan dedi kontrole gel dedi. 10 gün de çokmuş 😔
1blog_meselesi zeynep51 ayy noluyor bu bebişlere ama geçen bir yaxı okudum. Aklıma o geldi. İlaç firmaları hastalığı ortadan kaldırmayı amaçlamıyorlarmış. İyileştirmeyi sadece. Çübkü tamamen kaldırma üzerine çalılsa kazanç sağlayamicak