anonimhanim_ Kızlar 2 yaşında bebekle onunda canının sıkılmayacağı ona hitap eden yerler önerir misiniz ? Doğa hayvanat bahçesi tarzı olursa güzel olur ama gezilecek yerleride olsa daha güzel olur 🙆♀️
Ceylan578 anonimhanim_ İstanbul akvaryum Florya çocugunuzun ilgisini çekecektir bence ve güzel bir yer bende en kısa sürede gideceğim
anonimhanim_ prensesmomyy kalabalık ortamları zaten sevmiyordum ama insan arıyor nereye kadar çıkmayacağız ki ve bir pazarımız var uzun zamandır evdeyim psikoloji yerlerde 🙇♀️
Ceylan578 anonimhanim_ Biletle giriş yapılıyor onlayn olarak Fırsatname sitasinden alırsanız 165 TL oradan alırsanız 190 TL 0 2 yaş ücretsiz. Ama dediğiniz gibi biraz fazla ama tek seferlik verilir diye düşünüyorum
RuzgarMommys Nezahat Gökyiğit botanic bahçesi Ornanya Göllü Binicilik Avm olarak Water Garden Polonezköy tabiat parkı Müzegazhane
anonimhanim_ RuzgarMommys Polonezköy e gittiyseniz nasıl biryer anlatır mısın ? Birde nezahat gökyiğit bi posta daha görmüştüm yazmıştınız hangisine gidilmeli ?
Mutluanne06 anonimhanim_ nezahat gokyigit botanik bahçesi güzel baya yeşilliği, parkı ve kamelyalar var bebekler için gezilecek yer 😊
RuzgarMommys anonimhanim_ polonezköy baya geniş orman büyük Avrupa yakasındaysanı kemerburga kent ormanına da gidebilirsiniz çok güzel oyun yerleri parkurlar atlı karınca da var Nezahat gökyiğit güzel oyun oynama parkı var ama 2 saat yol sadece orası için değmez tabi giriş ücretsiz buarada.
EndlessLove_ anonimhanim_ Biz bu linkteki akvaryuma en son 19 Eylül’de gittik ücretsiz bi şekilde giriş yaptık. Çok güzeldi. Denemenizi tavsiye ederim. Gez gez bitirememiştik baya güzeldi.