Busraselberen Merhaba arkadaşlar 13 ay 15 günlük bir kızım var boyu 72 cm sizin bebeklerinizin boyu nedir ? Bir önce ki muayene de boyunun kısa olduğunu söylemişlerdi üzülüyorum çok fazla
Bmaidil12 Busraselberen bebeğim 9 ay 8 günlük kilosu 7 düşük dedi doktor boyu 70 cm normal dedi. Her cocuk farklıdır üzülmeyin
Koalaannesii_0610 Busraselberen 12 aylıkken oğlumun boyu 80 cm kilosu 12 kilo gelmişti ama anne baba faktörüne göre değişebilir bu durum
Linam88 Busraselberen bebeğim yaşına basınca gitmiştik doktora 72 cm çıkmıştı bana da çok çok az gelmişti ama doktor boyu gayet iyi demişti
mysa2 Busraselberen konu başlığını düzenle de istersen . Ben daha az kiloda olanlar yazarsa felan diye dedim sadece 😊
Bmaidil12 Busraselberen benm bebeğimde suanda mesela kilosu düşük diye zayıflıgından desteksiz oturamıyor. Allah baska dertler vermesin hiç sıkmayın canınızı hersey güzel olur inşallah
Noriye Busraselberen cok erken degilmi hormon ignesi icin esin ve senin Boyun nasil hem bir yas boyu 75 degilmi ortalama Cok mu sinir da anlamadm