zehyag61 Arkadaşlar 64 kiloyla hamile kaldım, ki o kilo almış halimdi zaten çünkü evlenene kadar 56 kiloydum en fazla. 64le kaldım kac kilo tam aldım bilmiyorum suan oğlum 8 aylık ben 68e anca düştüm. Çok kilo almamıştım aslinda hamileliğim boyunca ama fazla olanı da bir türlü veremiyorum. Ki emzirmiyorum 3 ay emdi emmedi, galiba bu sebepten de biraz. En az 60a düşsem bile sevinecem ama olmuyor. Sizler neler yaptınız ne önerirsiniz? Yiyip yenilmeyecek şeyler, özel çaylar vesaire? Resmen vücudumu artık beğenmiyorum💆🏽♀️ Eskiden çok zayıftım fiziğim iyidi tabi doğumdan sonra çatlaklar da oldu e kilolar da kalınca haliyle resmen moralim bozuluyor vucuduma😣 helede su kalan karnıma uyuz oluyorum😒 Elde değil ama ister istemez takılıyorum☹️ Önerileniniz varmı?
busra37 zehyag61 bende şurda bekliyim,ama ben aaşırı aşırı yiyorum geceleride yiyorum yemezsem veririm belki ama durduramıyorum kendimi 🤦🏻♀️
zehyag61 busra37 ben aşırı da yemiyorum ama gitmiyooor eski kıyafetlerim olmuyor sinir oluyorum. Bazen eşim bile acaba begenmezmi daha düşüncesine giriyorum kendi kendime😣 su kilolar sinirimi bozdu