Merve1504 O1Anne Patates kaynat Su maya undan akıtma yap üstüne ne bulursan sür 👍👍👍 Biber salçası zeytin yağlı ekmeğine sür ye Zeytin yağın içine baharatları dök ekmeği ban ye Zeytin Yeşillik vs.
O1Anne bilgekizinannesi deme ya 😢kızımın karnında sivilceler çıkmıştı doktor süt alerjisinden şüphelendi yumurta ve süt ürünleri tüketmememi söyledi sabahtan beri düşüyorum ben ne yiyicem diye 😂
RuzgarMommys Kızlar en zoru kahvaltı ama yiyecek bir sürü şey çıkıyor aslında Mesela patates soğan tavada pişirip yerdim Yada mantar kavurma Patatesli sigara böreği Hamur kızartma Reçeller ballar Roka yeşillik zeytin Biraz hamurişi ile doyuyordum ama mecbur
Merve1504 O1Anne bizim bağırsak tepkimeli ciltte herhangi bir belirti olmadı Gaz sorunu Huzursuzluk Uykusuzluk Uyuyup 5 dk sonra uyanma Kakada mukus Sürekli kıvranma Gazını atsada rahatlayamama Kakada Nokta kadar küçük kan ve beyaz tortular
Merve1504 Senaselma cilt tepkimeli yani cildinde egzama geçmeyen pişik vücudunda sivilce tarzı döküntüler kaşlarında pullanma egzama vs