livy Kızlar supurgem bozuldu. 4 çocuk var o nedenle sürekli temizlemek gerek. Hem sağlam hem emiş gücü iyi ve memnun olduğunuz süpürgeleriniz varsa hadi paylaşın da modelini markasını, bana da fikir olsun?
tarcinnn livy dyson kablosuz alsanız her gün süpürmek için pratik olur hem büyük süpürgeye gerek kalmaz hiç
Ysmndmrl livy kesinlikle dyson annem aldı yeni bayıldım süpürgeye en ufak tozu bile çekiyor şok oldum ter temiz dediğim yerden nasıl toz çekti öyle bayıldım bende şimdi ondan alıcam
Ballkizimm livy imkanin varsa miele al canim. Alman markasi kalitesine diyecek söz yok zaten. Ömürlük. Bu aralar %20 indirimi de vardi. Ben alicak olsam onu alirdim Miele Boost CX1 Cat&Dog Powerline Elektrikli Süpürge - SNCF0 https://shop.miele.com.tr/boost-cx1-catdog-powerline-elektrikli-supurge
Alpanasi livy 4 çocuk varsa zaman çok önemli. En pratiği kablosuz dyson. Hemen al süpür geç. Eğer ev düzenliyse yerde oyuncak vs yoksa robot daha mantıklı hiç yorulmadan fıtı fıtı süpürüyor sonra da kendi yerine geçiyor.