Sevdiyebicer Anneler bebeğim 7 aylık parmakları soba da yandı direk buza dokunturup acile götürdüm yanık kremi verdiler parmakları su topladı çok üzgünüm ne iyi gelir ne yapmayalım bi tecrübeli birisi var mı
oyoyoyyedibeni Sevdiyebicer canım su topladıysa 2. Derecedir sarmaları lazım sarmadılar mı Cok gecmis olsun 🥺🥺
Momisko Sevdiyebicer ayy kıyamam valla su topladı ise sadece krem ile geçmez o bir kez daha randevu alıp cildiyeye gidin derim
papatya_1125 Sevdiyebicer 😪 çok geçmiş olsun.kantoron yağı iyi geliyor diye biliyorum ama yanlış yönlendirmek de istemiyorum. En güzeli cildiye doktoruna götürmek.
papatya_1125 Sevdiyebicer sobadan korumak gerçekten çok zor😔😔 bazen sobaya dokunmak istiyor izin vermeyince çok ağlayıp sinirleniyor
Firdevs-33 Merhaba bir katman bal sürün ben de bir hafta önce elimi komple buharla yaktım acile gittik silverdin kremle kapladılar komple ama acısı hiç geçmedi buzlu suya koydum sonra bal sürdüm bi kaç kez yıkayıp o akşam aldı acısını çok geçmiş olsun
oyoyoyyedibeni Sevdiyebicer bizde sarmıstıda ondan sasırdım 1 hafta pansumana goturduk 1 hafta da krem surduk simdi kreme devam ediyoruz iz kalmasın diye , pansumana cagırdılar mı onlar agrı kesicili krem falan suruyolar bide calpol ver dediler bana huzursuz olursa
papatya_1125 Sevdiyebicer kaşla göz arasında gidiyorlar sizin ne suçunuz var ki.Allah bir an evvel şifa versin iyileştirsin🤲
Minnakkk Sevdiyebicer oncelik le cok gecmiş olsun kantoron yagı cok iyi geliyor yanıga ama bir plastik cerrahın gormesşnde fayda var Allah korusun daha kotu olmasın. Bir de aklınızda olsun yanık durumlarında ilk mudahele de buz yerine yanan yeri akan suyun altında tutmak gerekiyor bes dk on dk ne kadar tutabilşrsek direk su altında tutmalıyız. Esimin amcasının kızı doktor elim cayla yandıgında direk o sekilde mudahele edilmesi gerektiğini soylemişti
Sfkakcy Sevdiyebicer çok çok geçmiş olsun Allahım tez şifasını versin. Duyduğuma göre yumurta yağı varmış. Çok işe yarıyormuş. Geçenlerde okudum yine karşıma çıktı. Hem çabuk iyileştirip iz bırakmıyormuş. Ama tecrübe etmedim. Araştırıp doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz.
Esra_Deva Sevdiyebicer ahh içim sızladı 😞 kendinizi suçlamayı bırakın ilk öncelikle lütfen 🙏 su topladıysa onların patlamaması gerek yani içindeki sıvı cildi hazırlıyor aslında. Vaktinden önce patlarsa ya da patlatılırsa açık yaraya dönüşebilir. Çok büyük geçmiş olsun. Ben doktorun verdiği krem dışında bişey kullanmanızı öneremem bilmiyorum çünkü Allah korusun ters teper başka bişey olur. Küçük çocuklarda çok zor yaa 😞
Sevdiyebicer Esra_Deva malesef bebek olduğu için zorlanıyorum sürekli ağzına alıyor elini parmaklarını 🥺
findiginannesi_ Sevdiyebicer Silverdin krem iyi gelir canım acısını hafifletir en azından biraz da olsa
Elif311 Sevdiyebicer çok geçmiş olsun canım aslında trukid diye bir marka var yaralanmalar bu tür kazalar için anında onu uygulasanız varsa sürekli sürseniz o çok iyi bir krem .
Cansin-can Sevdiyebicer su toplamısının sebebi suyla yada buzla temas ettirmiş olman. Biz hemen limon süreriz limon kabarmasını önlüyor ama su topladıysa artık bişey yapamazsın zamanla sular patlayıp derisi soyulacak ve iyileşecek
annesininbiriciki Sevdiyebicer ağlıyor mu geçen küçük bi parmağımı yaktım nasıl ağlıyodum resmen benimde 7 aylık onu bu kış nasıl durdurcam onu düşünüyorum yanimizdayken bile gidebiliyor. Allah şifa versin acı çekmeden atlatır
annesininbiriciki Sevdiyebicer ben patates sürdüm salça dış macunu suda beklettim ama bunlar sadece biraz kesti en son peçete sardım siz yumuşak bi Bez de sarabilirsiniz onu ıslatın sonra poşetle sarın öyle kalsın 1 2 saat sonra geçiyor Allah in izniyle benimde su toplamıştı ama benim bi kaç saat önce yandı sizin üstünden geçmiş bi kaç gun bilemiyorum ben acısı çöktü öyle yapınca geçmişti