duru7 doğumdan önce ve sonra kaç kiloydunuz kaç kilo aldınız kaç kilo fazlanız var bebeğim 3 aylık diyete başladım çok psikolojim bozuluyor:( bir türlü veremedim emzirmeme rağmen.
Myagmurr duru7 57 kiloyla hamile kaldım 76 kiloyla doğuma gittim 47 günlük bebeğim 63 kiloyum 🥹😢 daha 5,6 kilo fazlam var belim göbeğim kalmadı düm düz oldu ama bacaklarım popom kalın benim birde gögüslerim iri
PurpleTail duru7 67 kg ile doğum yaptım şuan 52 kiloyum .. 1 sene içinde hepsi gitti bebek hareketlenince ister istemez veriliyor merak etmeyin, popo yer görmüyor çünkü☺️
geceuyumayanne1 duru7 doğumdan önce 68 kiloydum 68 ile hamile kldim 82 ile doğuma girdim şuan 60 kiloyum 5 kilo vermem lazım benimde boy 158
duru7 Myagmurr ben 55 kiloyla hamile kaldım 75 kilo gittim doğuma🤦🏻♀️ şu an 66 kiloyum en azından bi 58 60 olsam bacaklarım kalınlaştı sezaryen olduğu için biraz göbek de kaldı tabii
GSevilay65 duru7 kızım 10 aylık Hamile kaldığım kilo 68 Hamilelikte kilo 78 doğuma gttim Şuan 60 kiloyum 🧿 diyet spor yapmadim
Marianne duru7 96 kilo doğum yaptım. sonra 86 oldum, sonra 70. 26 kilo aldım. 10 kilo daha vermem lazım