Kevser472 Kızlar 40 ımız çıktı artık gündüzleri çok uyuduğu için geceleri uyumuyor ve uyku düzeni yapmak istiyorum ( daha küçük gece gündüzü ayırt etmiyor demeyin 15 günlükten başlayan var ) yapan başarılı olan tecrübenize ihtiyacım var
Sarahh Kevser472 gündüz uyanıkken daha çok vakit geçirmeye uyanık tutmaya çalışın ve uyuduğunda odayı karanlık tutun
Kevser472 Kevser472 son ses müzik açıyorum kucağımda onunla oynuyorum ediyorum omuzumda o sese rağmen uyuyor 😔
ipek_dfn22 Kevser472 bizimde bugün öğlen 11 de uyudu 5 te uyandık simdi uyuyor bende uyaya çalışıyorum.. nasil olacak bende bilmiyorum vallahi
Mom098 Kevser472 gece 12 de ya da en geç 1 de uyuyor. Sabah 7 buçuk gibi kalkıyor. Emiyor ediyor geri uyku 11 de tekrar uyanıyor. 2 ye doğru uyuyor. 6 sırası uyuyor. Akşam babası geldiği için onu söylemiyorum. Uykusu bölünüyor çünkü ama genel olarak düzeni böyle. Gece gündüzü ayırt ediyor çünkü odaya geçtiğimiz anda hiç ışık açmıyoruz uyutup yatağına koyuyoruz 6-7 saat uyuyor. 61 günlük
Myagmurr Kevser472 ben gece uyutmadan önce duş aldırıyorum birde akşamları rezene içiyorum ya da papatya çayı. Böyle yapınca mışıl mışıl uyuyor