AfraZ Kizim 18 aylik gün icinde bazen kendini sürtüyor bacagima bu gecici bi sürecmidir Nedeni ne olabilir Kizmiyorum aklini dagitmaya calisiyorum ama su son bikac günde artirdi
_YanakReisinAnnesii AfraZ benim 15 aylık oğlum da son zamanlar da bacağıma yapmaya başladı özellikle ben mutfakta birşeylerle uğraşırken falan yapıyor 😬 ilgisini başka yöne çekmeye çalışıyorum kaşık vs birşeyler gosteriyorum yapmayı bırakıyor hemen
Hayriss_keklik35 Ya aydaki bebekler orası dikkatini çektiği için elleyebilir ve sürtünebilir bunu vazgeçirmeye çalışın elinizden geldiğince bwnim 2 yaşındaki yiğenimde yapıyordu zar zor unutturduk
Emel_ Çocuklarda bu oluyor, endişe etmeyin. Haz aldıkları için yapmaya devam ediyorlar, doktorumuz o hareketi yapıyorsa cok buyuk tepki vermememizi, ilgisini dagitmamizi söylemişti.
Hayriss_keklik35 AfraZ gel boyama yapalım gel kağıda bililer çizeliö oyun oynayalım en kötü parkta başından ayrılmadan onunla oyun oynardık öyle öyle gitti
AfraZ Hayriss_keklik35 insaallah benimki de unutur zor bi durum aglior gel suna bakalim sunu yapalim diyorum bacagimi cekiyorum baslior aglamaya
_YanakReisinAnnesii AfraZ ya aslında çok tekrarlamıyor benimki , çok farkında değil gibi bacağıma sarılırken dayanıyor gibi umarım anlatabilmişimdir 🙏 ama yine de acaba mı diye düşünüyorum , ilgisi hemen kayıyor birşeyler falan gösterince
Hayriss_keklik35 AfraZ o onun dikkatini çekiyoe ondan yalnış bişey ağlamasını bi şekilde durdurun biraz zaman alır ama unutucak sıkmayın canınızı
Hayriss_keklik35 AfraZ rica ederiö en kötü onun sevdiği yiyeceklerden alın markete götürün yani çıksın aklından zaten çocuk aklı hemen cazib gelir farklı şeyler
Emel_ findiginannesi_ Evet, haz. Cinsellik gibi düşünmeyin çocuklarda o dürtü yok, bölgenin kaşınması hoşlarına gidiyor sadece. Niye bu kadar şaşırdınız, açın okuyun isterseniz kaynakları :)