Senaebrubab Kizlar kızım 5 aylık dişleri zorluyo onu biraz bugün kafası biraz sıcak geldi bana popodan olctul 37,5 çıktı koltuk altından 36,8 çıktı hangisi doğru şimdi bide eklem yerleri gayet normal başı ara sıra Bi sıcak oluyo sadece ateş düşürücü verdim
tektanem Senaebrubab bebeğiniz küçük tabiki ateş düşürücü kullanablirsiniz ama 37 buçuğu heçmedikten snra kullanmmaya çalışın sonuöta buda bir ilaç bebeğinizin kafası diğer bölgelerden sıcak olur zaten her zaman olablir yani koktuk altı normal çıkmış aslında evein dercesi bile vüct sıcaklığını etkiliyo ateşi çıksa huzursuz olur bebeğiniz birde vucudu sıcaklar kafasıda baya sıcaklar emin olun ateşi çıksa ateş ölçersiz bile anlıyosunuz üç kez yaşayınca artık anlıyosun benim gbş 😄
ahannelik Senaebrubab mrb bende ilk atesledgnde cok paniklemistim etrafımda doktor olmasına ragmen misafirlikteydim dusun ona bile güvenemedim 😂😂😂 şöyle soyliyim 38 i geçmeden verme surup hic bi doktor onermiyo 37.bucuk normal kabul ediliyo popo ve eklemler zaten sıcak olur siz basından kontrol edin atesini dedgm gibi 38 i gorun ondan sonra kullanın cunku vucudun bağışıklık sistemi atesle gucleniyo bi nevi o sırada
guno Her bölgenin ateş durumu farklı olur ama tek bir yerden ölçün oradan takip edin. Koltuk altı 36 diye popo da 36 olmaz ki.
Senaebrubab guno yani oda doğru elim ayağıma dolandı ilk kez ateşlendi o yüzden çok panik oldum. Bide baya ağladıktan sonra olctum ateşini oda etkilemiş olabilir dimi
guno Senaebrubab gayet normal. Makat daha sıcak olur zaten. Ama makattan ölçüm yapmayın, yaralayabilirsiniz. En sağlıklısı kulak ya da koltukaltı dediğim gibi.
Senaebrubab tektanem ya ilk defa olunca ne yapacağımı şaşırdım ve çok korktum biraz fazla abarttım kabul evimizin derecesinde 25 🙄😀 ama işte içim rahat edemedi Bi türlü bide bugün çok huzursuz du galiba dışleride etkiliyo çünkü baya beyazladı damagi 🤷🏼♀️
Senaebrubab ahannelik doğru diyosun inşAllah tekrarlamaz ama olurda tekrarlarsa artık bende ona göre davranırım ilk olunca baya Bi panik oldum 🤷🏼♀️