iki_prens_annesi Kizlar bn kiraciyim faturam ew sahibin adina banada yardim cikmis ama daha yatirmadim ptt ye gitsem yatirabiliyormuyum
Alparslan616161 iki_prens_annesi evet yatırabilrsn ikametin ordaysa sorun yok bnm evimin faturası da dedemin adına yardım çıktığında yatıryrdm
Kalpsizim33 iki_prens_annesi fatura ev sahibinin üstünde olsa bile siz orda ikamet ettiğiniz için kimliğinizle gidip yatırabilirsiniz
MinnakAsel @“iki_prens_annesi”#p23314961evet yaptırabilirsin PTTye gitmeden e devlet üzerinden de yatırılıyor hafta içi mesai saatlerinde dene biz öyle ödedik çok kolaylık oldu vallahi
iki_prens_annesi MinnakAsel analdm cnm bide e dewlet uzerinden baktm ewet fatura odeme yaziyo ama kurum bilgileri diyo orayi anliyamadm 🙈
iki_prens_annesi balliborekkk cnm e dewlete gir sosyal yardim hizmeti var orayi tikla form çıkacak formu doldur uygun görürlerse turkiye aile destek pakedi cikack otomatikmen elektrik yardimi veriliyo dogalgz kimin adinaysa ewinde onun adinada baswuru yap oradanda dogalgaz yardımı cikack olursa eger
balliborekkk iki_prens_annesi doğalgaz yok klimayla ısınıyoruz şimdi başvurdum ama elektrik yazmıyordu bende kömüre bastım napicam şimdi yanlış mı yaptım
kuzey_arin2019 iki_prens_annesi aile destek paketi alanlar doğalgaz yardimi aliyormu diğeri kesilmez dimi
iki_prens_annesi balliborekkk elektrk kendiliginde onaylaniyo cnm aile destek pakedini kim yararlaniyosa o aliyo malisef umarim cikar sizede
iki_prens_annesi kuzey_arin2019 aliyo cnm bn mesela aliyrm esimede doglgaz yardimi cikti ayri yardimlr biseycik olmz
kuzey_arin2019 iki_prens_annesi eşim alıyor aile destek paketini doğalgaz yardiminida eşim yapsa olurmu