Deletedmom280 Ya 1 yasında kızım var ek gıda yemıyo bastan beri skntılı bir bebek ti bgn frklı Br dktra gtrdm gelısımi İyı 10 kılo Bn Br sey yapamam sen sabırla dene dedı ama bgn emzrmım dedim gogus agrıödn oldum normldede sutum cok fazla cok sukur ama azalmasndan korkuyrm sutumun cnku Bn bu ara yemek yesin dıye ugrasırkem sutum gider ve Bn yemek yeme konusunda basarılı olamzsm sutum de yetmez bu sefer he bide oda ayrı besıkte yatrma fln var ayy cıkamıyrm ısın ıcınden bir turlu hıc Br konuda pekte basarılı dglm snrm
Deletedmom113 Deletedmom280 sütünü sag dolaba koy o sekilde azalmaz cnm insallah başarılı olursun da yer yemeğini bizde 4 aydan erk öyleyiz suan 11 aylik ama sadece mama:(
Ugggg Deletedmom280 bu ek gıda cidden sabır işi .ben çareyi aynı anda yemek yemekte buldum .bizi goruyor taklit ediyor .karıştırıyor sofrayı o arada ben kaşık trafigini hizlandiriyorum yoksa ne yapsam tabakta kalıyor.
Sltn Deletedmom280 blw deneyin mama sandlayesinin altına büyükçe bez serin oynar falan bir süre sonra ağzına alır azda olsa yer.ben mecbur blw yapıyorum benim yedirmemi istemiyor ara ara ben veriyorum istemezse kendi yiyor .
giz Deletedmom280 hayir kuzum kendine haksizlik ediyorsun bence sen basarili bi annesin ben seni yakindan taniyorum denemedigin kalmadi ve yilmadan devam ediyosun 👏👏 bu sekilde asicaksiniz zaman gerekli demekki biraz daha sabir denizim lutfen 🙏
Deletedmom280 Ugggg aslında bnde her sofrada yanıma alıyrm etrf batıyor ama agzna gtrmk yok pıslk yapıyr
Ugggg Deletedmom280 benim halı ikinciye yıkandı şimdi örtü örttüm heryere döküyor.yemek istemedimi kipirdarken kaşığa vuruyor idare ediyorum.
tgbmhr Ugggg ben kaldırdım mutfakta halıyı birtane 100x100luk paspas gibi bişeym vardı onu kuşlanıyorım yemek yaparken bulasık yıkarken ayagım soguk almasn dye 😂
Ugggg tgbmhr bende bı çok şeyi pratik olacak şekilde ayarladim .gerçi ne kadar dikkat etsemde o buluyor dokecek yöntemi .:)