Melisayy Avsintan kuru inciri kaynatıp suyunu için havuç yeyin en az üç litre ılık su için soğuk su da kesilmesine sebep oluyor ılık için bol bol emzirin yetecektir inşallah
Ipeksu Avsintan sütün kesilmemiş ya inşallah deme öyle bazen göğüslerimiz sünük olsada süt oluyor içinde kimyon rezene kaynat iç❤️
Cutes Anlamadım neyi hissediyorsunuz sütünüzün kesildiğini mi. Bu hisle olacak bişe değil ki. 3.aya doğru memeler terbiye olur küçülür bu sütün kesildiği anlamına gelmez
busraa59 Cutes gayette hissediliyo ilk 1 2 dakika güzel emiyo sonrasında emme hareketlerinden anlaşılıyo damla damla geldiği. Bebekte huzursuz oluyo zaten uyutsak uyumuyo açlıktan. Heralde başınıza gelmedi umarım da hiç gelmez
Cutes busraa59 bebekte gaz olunca bebek memede sinirleniyor. Ayrıca bebeğin çektiği sütle sizin sıkınca gelen süt miktarı aynı değil biraz araştırın. Bu arada bebek büyüdükçe emme süresi de kısalıyor. 3 dk emdiğini bile biliyorum 3 aylıkken
busraa59 Cutes o 3dk emmesinden sonra rahatça uykuya dalabildi mi peki eğer öyleyse sütünüzün maşallahı var demekki yarıyodu bebeğinize
busraa59 Avsintan bende öyle bildiğim için yorum yapabildim işte. Ben de önce meme veriyorum sonra mama veriyorum anca doyuyo ve uyuyo