Birdunyabircennetannesi Lykiavvv Yani ben hiç ilk idrarla yapmadım adetime de 4 gün vardı çıkmıştı 🤷 Ama en sağlıklısı yine de sabah ilk idrarla yapılması. Yinede çıkıyor eğer varsa öğlen ya da akşam yapsanız da
Elevka_96 Lykiavvv sabah ilk idrarla yapmıştım çıkmıştı akşam emin olmak adına erken gebelik testi almıştım ondanda görünüyordu çok çok yeni değilse eğer çıkacaktır.
Lykiavvv Birdunyabircennetannesi 5 buçuk ay oldu doğum yapalı daha adet olmadım aslında geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz ama 1 ay önce leke geldi ve 3 gündür midem bulanıyor şüpheliyim yani sizce bu durumda hamile kalma şansım var mıdır?
Birdunyabircennetannesi Lykiavvv GERİ ÇEKİLME KORUNMA YÖNTEMİ DEĞİLDİR! Doğum yaptım güya korunuyoruz sandım bununla ve 3. Ayında oğlum hamile olduğumu öğrenmiştim tabi düşükle sonuçlandı ama bu bir korunma yöntemi değildir riske atıyorsunuz
allahimsabirver Lykiavvv evet bende idrar testine göre cvp verdim ben gece yarısı da test yaptım sabahta ikindi vakti de yaptım hepsi aynı sonuç aynı derecede sonuç verdi 3 ayrı hamilelikte