1siyahikiz Kızlar 3 haftalık hamileyim hafif kahverengi akıntılarım oluyor bel ve kasık ağrısı da cabası daha önce düşük yapmadığımdan bilmiyorum bir aydinlatsaniz😔
Deletedmom_39 1siyahikiz düşüğümde pembe leke gelmişti canım. Seninki muhtemelen yerleşme kanamasından kalandır
papatya_1125 1siyahikiz kahverengi akinti az mı geldi yoksa bir kaç gündür devam eden bir durum mu ?en sagliklisi bir doktora yahut acile gitmek
tineanigra 1siyahikiz o zaman bi acile gidin daha çok yeni hamileliğiniz yerleşme kanaması da olabilir düşük başlangıcı da bunu bilemezsiniz. Acile gidin Progestan ya da pruluton depot iğne yaparlar önlem amaçlı
papatya_1125 1siyahikiz bence gidin doktora içiniz rahat etsin.cagirin bir ambulans .her annenin gebeliği farklı.bende de lekelenme oldu ben de acile gittim ilkinde sıkıntı yoktu ama 5 buçuk aylıkken gittiğimde progeston hormon olaci ve iğne olmustum.
Arse1989 1siyahikiz bir dr gidin ultrason bakılmaz muhtemelen kan değerlerinden anlaşılır 1 saate çıkıyor özel hastanelerde sonuçlar
Ozgeruya 1siyahikiz benim tüp bebek ama 2 tane konmuştu 6 haftalikken çok yoğun kanamam olmuştu 1 ni düşürmüştüm büyük ihtimal öyle demeye çalışmışlardı
sltn_duru Cok hareket etmemeye çalış canım. Benimde öyle olmustu Protestan vermişlerdi direkt acile git kadın doğum acil olan bir hastahaneye.
Biz3kisiyiz_ 1siyahikiz benim ilk bebeğim 4 haftalıkken düştü ama bildiğiniz adet kanaması gibi oldum. Hemen doktora gittim zaten düşük gerçekleşmiş. Sizde bence bı kan değerlerinize baktırın
Ruzgarsmom1 1siyahikiz 2 defa dusuk yaptim hep kan renginde oldu seninki yerlesme kanamasi olabilir istersen bi hastaneye git bi sıkıntı varsa ilac falan verirler