124dorukcum124 Kızlar merhaba oğlum 4 aylık anne sütü alıyor bufun kontrolde doktorumuz kilo alımı yavaşlamış kaşık mamaya başlayalım dedi aranızda bilgi verecek olan var mı erken başlayanlar yazarsa sevinirim
barbunyalikek 124dorukcum124 mama kullan bence onun yerine tabi yine siz ve doktor bilir yanlış yönlendirilmeyee. Bakma
birminikbebekannesi 124dorukcum124 hippin kaşık maması var pirinçli ve yulaflı onu alın içine bebek bisküvisi koyun ce ayına göre yiyebileceği meyveyle tatlandırın ayrıca kabak patates havuç 3 gün deneyin sonra hepsini haşlayıp püre halinde verin bizde anne sütü almadık o yüzden 4 aylıkken başladım hiçbir sorun da yaşamadım şuan 7 aylık hippin ürünlerini hala kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim
irem-Dora 124dorukcum124 hippin 4 ay ve üstü için kaşık maması var, kilo alımı yavaş bebekler için üretilmiş. Biz 5.ayda başladık, maması ile hazırladım akşamları verdim severek yedi, güzel de kilo aldı
TuBeSe 124dorukcum124 kg alımı nekadar yavaşladı acaba aylık 500 kg kafar kg alımı yeterli deniliyor.bemimde 1 kg 1 300 kg gibi alıyordu son ayda 500 kg almış normal desi min 500 kg yeterli dedi.ayrica bencede kasik mama değilde hiip mama ile devam edip 5 ayın sonuna doğru tadimlarla başlaya bilirsiniz yemeye başlayınca kasik mamalar evde yaptığınız pireler yoğurt corba +anne sütü ile devam edersuniz bence 🌸
124dorukcum124 birminikbebekannesi patates havuç gibi sebzeleri 6. Ay a girdiğinde mi başladınız yoksa kaşık mamasına mı püre yapıp eklediniz
birminikbebekannesi 124dorukcum124 4 ayda başladım patates kabak ve havuca doktor sebzeyle başla dedi haşlayıp püre yapıp ara öğün veriyordum hippin kaşık mamasına da bebek bisküvisi ve meyve koyuyorum dilerseniz hippin 4 ay in meyve püreleri de var onları da hala kullanıyorum mevsimsel bulamıyorsam eğer onları karıştırıp onu da ayrı veriyordum yami günde 2 öğün kaşık maması zamanla arttı şuan 7 aylık sabah kahvaltı öğlen çorba daha sonra kaşık maması sonra meyve gece de gece maması yiyor normal formül mamayı gece uyurken 1 defa yiyor o kadar hippin bütün ürünlerini kullanıyorum
Perikizim35 birminikbebekannesi canim 4. Ayda bebegin mama sandalyesinde oturabiliyor muydu? Bizim doktorumuz desteksiz oturmadan ek gıdaya geçilmez dedi de 4 aylık şuan destekli oturuyor merak ettim o yüzden 😊
birminikbebekannesi Perikizim35 hayır 6 aydan sonra oturttum ben mama sandalyesine başının altına yüksek yastık koyup koltuğa uzandırıyordum başı yüksekte kalıyordu öyle yediriyordum 6 aylık oldu öyle koydum mama sandalyesine ben
ruveydaensar 124dorukcum124 bana da dün dedi doktorum tahlil sonuçlarına göre ek gıda ya da mamaya başlayacağız dedi. Daha 4 aylık diye hiç araştırmadım da biraz ani oldu. Siz başladınız mı nasıl gidiyor? Tecrübelerini almak isterim
124dorukcum124 ruveydaensar evet başladık kaşık mamasına gayet güzel gidiyor mama görünce seviniyor tutmaya çalışıyor kaşığı keyifli yiyor yeni yeni mamasına ek olarak avokado muz kabak tadımlarına başladım 3 gün kuralı ile şükür bi sorun yaşamadım bugün elma tadımı yapacağım
124dorukcum124 ruveydaensar hipp organik yulaflı kullanıyorum pirinçli de var ama onu kullanmadım çünkü kabız yapabilir yulaf bagırsaklarını yumuşak tutuyor kabız olmuyor 🥰 tadımları da mama hazırlayıp içine çatalla iyice ezip ekliyorum örneğin sadece muz ezip vermiyorum mamaya ekliyorum daha erken çünkü tek tadım yapması İçin
ruveydaensar 124dorukcum124 çok teşekkür ederim gerçekten pek bilgim yoktu iyi oldu. Enfeksiyon varmış o yüzden kilo almamış . doktorum yoğurtla başlayıp devam et dedi. Onu da aynı şekilde mama ile mi karıştırmalıyım acaba