Hilalasena Merhaba arkadaşlar mini firin almayı düşünüyoruz şuan fiyat ve marka araştırması yapıyoruz menmun kaldığınız marka varmı kaç litre iyi olur önerilere açığım
agacsizkoala Hilalasena yiğit AVM var her ilde oluyor galiba ordan taksitle itimat marka fırın aldım 60 litreydi sanırsam iyiydi yavaş ama güzel pişiriyordu taşınınca mecbur ankastre aldım şimdi
Efessmomm Hilalasena ben Arçelik kullanıyorum ama pek mini sayılmaz normal fırın boyutunda tepsileri siz hesap edin 😂çok memnunum suf 5000mgsi diye geçiyormuş sanırım
Lalinsu Arçelik mf30 qbg kullanıyorum çok memnunum tek farkı küçük olması ama et tavuk balık kek poğaça falan çok güzel oluyor
Zehra_minikkusum Efessmomm benimde bundan var buz eritme yapıyor ve pasta börek herşey çok güzel oluyor ve dedigin gibi tepsileri baya büyük ankastre fırın tepsilerim bu fırına olmuyor ızgarayla atmak zorunda kalıyorum o derece 😂
Hilalasena Bunu almaya karar verdik burda çarşıda çok sorduk her yere Vestel Arçelik mağaza bile itimat markayı önerdi çok tutuluyor dedi