zeynep8ecrin Hanımlar bi kaç gündür kızımın vücuduna bu şekil çıkıp yayılmaya başladı kızım 3 aylık.Aleeji midir her gün daha çok yayılıyor acile gittim allerset verip yolladı yardımcı olur musunuz nedir bu
yumurtam zeynep8ecrin çok geçmiş olsun, acil serviste değil de mutlaka işin uzmanı yani bir çocuk doktoru görsün. Enfeksiyon olabilir, allerji olabilir, çocuk hastalıklarından biri olabilir ama poliklinik muayenesi şart. Acil şifalar diliyorum
yeniannee1 zeynep8ecrin valla bende bilmiyorum:) süt ve süt ürünlerine var suan diğerlerini hala çözemedim bebegim 1.5 aylık doktor doktor geziyoruz i
arzugr941 @zeynep8ecrin ecrin canım bizde 14 aylığız oğlumda da var bunlardan elde yüzde vücudun da bı salgın olduğunu söylüyorlar ama anlamadım bizim besin alerjimiz yok fakat neden bende anlamadım
zeynep8ecrin arzugr941 bende pazartesi doktora çıkıcağım ne çıkarsa bildiririm inşallah bende uyuzdan şüpheleniyorum
Aslidlmn Dikkat edin valla uyuz cok salgın suanda bizde geciriyoruz doktora gitmenizde fayda var ilerlemeden